Carla 

     Ruts

 Logopediste voor 
     volwassenen

Behandeling en begeleiding van mensen met spraak- taal- stem- en slikmoeilijkheden. De begeleiding van familie en naasten. 

 

Coaching

Hen coachen die vernieuwing en harmonie wensen in hun leven.

Voorstelling

Gedreven en toegewijd.

Ik was altijd al taalgevoelig en heel nieuwsgierig naar wat 'communicatie' kan betekenen. Het is soms door omstandigheden niet meer mogelijk om een 'taal' of om woorden te vinden. Hoe kan je je weer duidelijk maken wanneer je stem niet meer klinkt zoals voorheen? Wat betekent het om je dieet te moeten omgooien en je weer nieuwe, andere manieren moet vinden om te eten of drinken? Ademen langs een stoma, kan ik mijn stem weer laten klinken? Mijn gelaatsspieren veranderden, wat doe ik om weer meer controle te krijgen over die bewegingen? Deze en nog vele andere vragen worden behandeld.

Als coach ben ik steeds verwonderd over de inherente veerkracht van mensen, ongeacht de gebeurtenissen. Beroep doen op deze kracht is wat het boeiend maakt, zowel voor jou als voor mij.

Verder op deze site kan je lezen over mijn werkwijze, opleidingen en expertise en enkele getuigenissen van cliënten. 

Heel graag tot ziens,

Carla

 
 

Contacteer me vrijblijvend

Ik vertel u graag wat ik u kan bieden als antwoord op uw hulpvraag. Neem contact met me op via mijn gsm-nummer of via een bericht onderaan a.u.b. 

Ascopstraat 14

9270  Laarne

GSM: 0032 0495 26 36 44

Success! Message received.